Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Werkzaamheden

Hieronder vind u een opsomming van alle werkzaamheden die Autoprofijt Sars kan uitvoeren.

kleine inspectiebeurt

Als u op tijd een kleine onderhoudsinspectie laat uitvoeren, weet u precies hoe ‘gezond’ uw auto is. Grote reparaties ziet u vooraf aankomen. Misschien kunt u ze zelfs wel voorkomen door de kleine onderhoudsinspectie.

Direct online offerte aanvragen →

Grote inspectiebeurt

Door een uitgebreide onderhoudsinspectie van 75 punten kunt u zorgeloos blijven rijden en kunt u vertrouwen op een betrouwbare auto.

[show_more =Lees meer2 →less=minder]Eventueel kan er ook een APK uitgevoerd worden, zodat u weer een jaar of langer door kunt rijden. Wij kunnen u een gegarandeerde prijs bieden zodat u direct weet waar u aan toe bent. Bij een grote onderhoudsbeurt wordt natuurlijk de olie en het oliefilter vervangen, maar ook het luchtfilter word verwisseld voor een nieuwe en schone.

Direct online offerte aanvragen →
[/show_more]

Vakantie check

Bandenprofiel, accu, verlichting, ruitenwissers, enzovoort. Met de vakantiecheck wordt uw auto op 46 punten gecontroleerd. Een veilig idee voordat u op vakantie gaat.

Direct online offerte aanvragen →

Rem onderhoud en revisie

Maken uw remmen een piepend geluid tijdens het remmen? Of gaat er ineens een lampje branden op uw dashboard, die van de remmen?

[show_more =Lees meer2 →less=minder]Dan is het belangrijk om uw remmen te laten controleren bij AutoProfijt Sars. Als uw remblokken en/of remschijven worden vervangen bij AutoProfijt Sars kunt u er zeker van zijn dat dit op de juiste manier gebeurd.

Direct online offerte aanvragen →
[/show_more]

Olie check

Tijdens de oliecheck bij Autoprofijt Sars controleert de monteur of de kwaliteit van de olie, en het niveau nog op peil staat.

[show_more =Lees meer2 →less=minder]Daarnaast controleert de monteur ook op lekkages in het oliesysteem. Als u veel kilometers rijdt adviseren wij uw vaker langs te komen voor een olie check. Gemiddeld moet u één keer per jaar langskomen voor een oliecheck.

Direct online offerte aanvragen →
[/show_more]

Airco bijvullen/vervangen

Bij vrijwel elk modern type auto is een airco-systeem standaard ingebouwd. Het is zaak om het airco-systeem in uw auto regelmatig te laten controleren en onderhouden.

[show_more =Lees meer2 →less=minder]Daarmee verlengt u de levensduur van het airco-systeem en voorkomt u de vorming van bacteriën en nare geuren. Bovendien dient het koudemiddel uit de airco regelmatig bijgevuld te worden om de koelcapaciteit en smering optimaal te houden.

Direct online offerte aanvragen →
[/show_more]

Koppeling vervangen

Het vervangen van een koppeling is een specialistische klus waarvoor u uiteraard bij Autoprofijt Sars terecht kunt.

Direct online offerte aanvragen →

Uitlaat vervangen en repareren

Een kapotte achterdemper maakt enorm lawaai. Het kan u een boete van honderden euro’s opleveren. Een nieuwe achterdemper is waarschijnlijk goedkoper.

Direct online offerte aanvragen →

Schokdempers vervangen

Met versleten schokdempers aan de voorzijde is uw remweg langer, en verliest de auto controle in bochten. Reden genoeg om ze op tijd te laten vervangen.

[show_more =Lees meer2 →less=minder]De schokbrekers aan de voorzijde maken deel uit van het sturende gedeelte van uw auto. Het veerpootlager zorgt voor een goede verbinding tussen de auto en de schokdemper en vangt trillingen en schokken op zodat u deze niet in uw stuur voelt.

Direct online offerte aanvragen →
[/show_more]

Distributieriem vervangen

Er is in uw motorblok 1 riem die veel kosten met zich mee kan brengen als deze breekt; dat is de distributieriem.

[show_more =Lees meer2 →less=minder]Bij het vervangen van de distributieriem wordt er vaak één prijs gecommuniceerd, deze is bij Autoprofijt Sars inclusief looprollen, spanrollen en de waterpomp. Vraag voor de mogelijkheden voor uw auto een prijsspecificatie. Zo kunt u verrassingen achteraf voorkomen.

Direct online offerte aanvragen →
[/show_more]

Banden

De profieldiepte van een band is standaard 6-7mm, bij minder als 1,6 millimeter is het wettelijk gezien verboden om nog door te rijden in Europa, en dit geldt voor alle personenwagen banden.

[show_more =Lees meer2 →less=minder]Bij temperaturen onder de 7 graden Celsius bewijzen winterbanden al hun nut. Dankzij hun specifieke profiel en rubbersamenstelling zorgen winterbanden voor aanzienlijk meer grip onder winterse omstandigheden dan de zomerse varianten.

Direct online offerte aanvragen →
[/show_more]

Accu vervangen

De gemiddelde levensduur van een accu bedraagt zo’n 6 jaar. Er zijn echter verschillende factoren van invloed op de levensduur hiervan.

Accuprijs; neem even contact op→

[/column]
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.